newsbanner

Forskningssymposium Neurorehabilitering

11. juni 2024

Fredag den 6. september 2024 inviteres I med interesse for forskning og udvikling i neurorehabiliteringen til at deltage i et forskningssymposium.

Afdeling for Hjerne- og Rygmarvsskader, Rigshospitalet og Videnscenter for Neurorehabilitering afholder i samarbejde forskningssymposiet i Bodil Eskesen Centret, Rigshospitalet – Glostrup den 6. september kl. 8.30-16.

De har et stærkt ønske om, at både erfarne forskere, udviklingspersoner og kommende forskerspirer fra hospitaler og kommuner kan få en inspirerende samarbejdsplatform med forskningssymposiet, der gør det muligt at skabe kontakter, udveksle ideer og danne partnerskaber, som kan drive ny forskning inden for neurorehabilitering fremad.

Programmet for dagen er klar, og alle forskere og udviklingspersoner med nyligt afsluttede eller igangværende projekter kan indsende abstracts.

Praktisk info:

Deadline for indsendelse af abstracts er den 24. juni 2024. Tilmeldingen til forskningssymposiet lukker den 23. august. Det koster 200,- at deltage i symposiet.

Invitation Til Forskningssymposium 6.9.24

Læs mere om program og tilmelding:

https://www.tilmeld.dk/forskningssymposium06092024

TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT